fbpx

Termeni si condiții

 Accesarea site-ului Ochelari-lentile.ro presupune și acceptarea acestor Termeni și Condiții de Utilizare. 

 Dacă nu sunteți de acord cu condițiile acestui site ,va rugăm să părăsiți site-ul.   

 Site-ul Ochelari-lentile.ro este un agregator de ochelari de soare, rame pentru ochelari de vedere, lentile de contact si accesorii din ofertele magazinelor din România. 

 Ochelari-lentile.ro adună mai multe magazine românești în domeniu pentru a oferii utilizatorilor săi un catalog complet de ochelari si lentile de contact, și pentru a imbunatatii experiența cumpărăturilor online pentru aceștia. 

 Produsele prezentate pe site  sunt furnizate de rețele de marketing afiliat și magazine online. Ochelari-lentile.ro NU ESTE UN MAGAZIN, nu vinde produse. Ochelari-lentile.ro pune la dispoziție utilizatorilor săi o selecție bogată de ochelari de soare, rame pentru ochelari de vedere, lentile de contact si accesorii, și ofertele magazinelor online pentru acestea.Toate într-un singur loc, pentru a vă bucura de experiența unor cumpărături rapide și simple. După găsirea produsului preferat, un singur click vă redirecționa utilizatorul către magazinul online din care poate achiziționa produsul dorit. 

 Valabilitatea ofertelor și produselor prezentate pe site nu este responsabilitatea Ochelari-lentile.ro 

 Utilizatorul poate alege din mii de produse pune la dispoziție, pentru a găsi produsul care i se potrivește. 

 Utilizarea Ochelari-lentile.ro se face pe propria răspundere. Ochelari-lentile.ro nu se face responsabilă și nici nu va fi trasă la răspundere pentru problemele cauzate de utilizarea site-ului. 

 Conținutul site-ului Ochelari-lentile.ro este proprietatea Ochelari-lentile.ro , și a furnizorilor săi, și este protejat de către legislația în vigoare cu privire la Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. 

 Prelucrarea datelor cu caracter personal și cookie se va face în conformitate cu legislația în vigoare, și anume cu Regulamentul European de Protecția a datelor cu caracter personal (Regulament (UE) 2016/679 aplicabil din 25 mai 2018), după cum este prezentat în cadrul Politicii de confidențialitate și a Politicii de cookie de pe site-ul Ochelari-lentile.ro .  

 Ne rezervăm dreptul de a schimba și actualiza în orice moment cotinutul acestui site, cât și termenii și condițiile de utilizarea a acestuia fără o notificare prealabilă. Pentru a fi la curent cu aceste modificări, va rugăm să verificați periodic această secțiune. 

Ochelari - Lentile
Logo
Reset Password